Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Whisky

 

Chivas Regal 

Chivas Regal is een Blended Schotse whisky geproduceerd door Chivas Brothers, en kenmerkt zich door een uiterst zachte maar tevens volle smaak.

Een klassieke melange, Chivas Regal van 12 jaar oud is zeer moutig en uiterst rijk aan smaak. Dit is een 4,5-liter massieve, kolosfles Chivas.

4,5 Liter € 186 excl. btw (€225 incl.)


Bestellen

Jack Daniels

Jacks Daniels is een Amerikaanse Bourbon whiskey, typerend voor Jack Daniels is zijn ronde en robuuste smaak.

Jack Daniel's is een Tennessee whiskey en de best verkopende Amerikaanse whiskey ter wereld. Het wordt geproduceerd in Lynchburg, Tennessee, door de Jack Daniel's Distillery.

1,5 Liter € 37,20 excl. btw (€45 incl.)
3 Liter € 78,50 excl. btw (€95 incl.)


Bestellen

 
 

Jim Beam White

Jim Beam is een Amerikaanse Bourbon Whiskey gemaakt met minimaal de helft mais in plaats van graan. De smaak is zoet met een rijk vanille karakter te danken aan de rijping in gebrande vaten van eikenhout. 

4,5 Liter € 111,60 excl. btw (€135 incl.)


Bestellen

Jameson

Deze Ierse whisky is een blend van pot still whisky en grain whisky, is 3 keer gedistilleerd en 4 jaar gerijpt. De smaak is een goede balans tussen kruiden, noten en vanille en heeft een hint van zoete sherry.

4,5 Liter € 111,60 excl. btw (€135 incl.)


Bestellen

 
 

Johnny Walker Red

De meest verkochte Blended Scotch Whisky, een échte klassieker.

1,5 Liter € 28,95 excl. btw (€35 incl.)
3 Liter € 55,80 excl. btw (€67,50 incl.)


Bestellen

Johnny Walker Black

De grotere broer van Red Label net iets zachter en voller van smaak.

1,5 Liter € 45,45 excl. btw (€55 incl.)
3 Liter € 99,20 excl. btw (120 incl.)


Bestellen

 
 

Monkey Shoulder Gorilla

Monkey Shoulder is een mix van de 3 beste single Speyside Malt whisky's. Deze whisky is perfect om mee te mengen en heeft lichte aroma's van honing en sinaasappelfruit. Hij is zacht van smaak en bevat onder andere vanille, suikerriet en jam. 

4,5 Liter € 173,55 excl. btw (€210 incl.)


Bestellen

Famous Grouse

Famous Grouse is een merk van blended Scotch whisky, voor het eerst geproduceerd door Matthew Gloag & Son in 1896 en momenteel geproduceerd en eigendom van The Edrington Group. De single malt whisky's die worden gebruikt in de mix van The Famous Grouse zijn het Highland Park in Edrington en The Macallan.

4,5 Liter € 82,60 excl. btw (€99,95 incl.)


Bestellen

 
 

Ballentines

Ballentines whiskeys zijn zorgvuldig geselecteerd uit 4 verschillende iconische Scotse regio's. Alle Ballantine’s blends bestaan uit meer dan 40 verschillende malt- en grainwhisky’s uit Lowlands, Highlands, Speyside en Islay. 

3 Liters € 70,25 excl. btw (€85 incl.)


Bestellen

Glen Scanlan

Glen Scanlan is een fijne vol rokerige blended whisky die wordt gemaakt van zuiver Schots bronwater en gemoute gerst.

4,5 Liters € 73,95 excl. btw (€89,50 incl.)


Bestellen

 
 

J&B Whisky

J&B is gemaakt uit een blend van 42 verschillende whisky's, welke zorgvuldig met elkaar zijn gemengd, waardoor een subtiele, gladde en complexe smaak is ontstaan. De juiste receptuur is geheim. Een whisky die ook bij het koningshuis in de smaak viel en zodoende door de eeuwen heen hofleverancier is geweest. 

3 Liters € 78,50 excl. btw (€95 incl.)


Bestellen

XL flessen gedistilleerd, likeuren en Champagne

Size Matters
Copyright © 2019 Size Matters
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren