Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Aanbiedingen

De zomer staat voor de deur en dat vieren we het liefst met jou! Daarom bieden we nu een selectie van onze 

mooiste XL flessen met XL zomerkorting aan. Let op: Deze zonnige kortingen zijn slechts tijdelijk van toepassing.

 The summer is magic! 

 

Aperol Barbieri 3 Liter

Zomerser dan Aperol Barbieri wordt het niet! Met zijn feloranje kleur is deze grote fles een vrolijke eye-catcher. Aperol heeft een bitterzoete smaak en is gemaakt van sinaasappel. Mix Aperol met prosecco en bruiswater en je hebt het ideale terrasdrankje: Aperol Spritz! Maar je kunt dit Italiaanse drankje ook op allerlei andere manieren mixen en varieren. Ontdek het zelf en laat de zomer maar beginnen!  

 3 Liter originele prijs €62  excl. btw (€75 incl.)
3 Liter met zomerkorting

€53,70 excl. btw (€65 incl)

Bestellen

Grey Goose 6 Liter

Grey Goose staat voor luxe! De fles heeft een prachtig design die in deze XL 6 liter fles nog beter tot zijn recht komt. De geur is licht zoet en de smaak is zacht en vol. Drink Grey Goose puur met ijs of als ingrediënt in een lekkere cocktail. Het feestje gaat pas echt los wanneer je deze indrukwekkende 6 liter fles op tafel zet. Na gebruik kun je deze prachtige, exclusieve fles gewoon bewaren. 

6 Liter originele prijs €357,75 excl. btw (€445 incl)
6 Liter met zomerkorting €338,85 excl. btw (€410 incl.)

Bestellen

 
 

Malfy Gin Limone 1,75 Liter

Deze Malfy gin is een nieuwe Italiaanse premium gin gemaakt op basis van citroenen. Daarnaast worden ook de botanicals jeneverbes, koriander, engelwortel en cassia schors gebruikt. Een heerlijk verfrissend zomers drankje die je zowel puur als in combinatie met tonic kunt drinken. Voeg daar citroen en ijs aan toe om deze nieuwkomer perfect tot zijn recht te laten komen. Leuk om te weten: De blauwe kleur staat voor de mediterraanse zee en de kurk is gemaakt van echt eikenhout! 

1,75 Liter originele prijs €45,50 excl. btw (€54,95 incl.)
1,75 Liter met zomerkorting €37,20 excl. btw (€45 incl.)

Bestellen

XL flessen gedistilleerd, likeuren en Champagne

Size Matters
Copyright © 2019 Size Matters
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren